Choco Oat Cookies

Lækre og overskuelige.

Havregrynssmåkager med chokolade á la Choco Oat Cookies fundet hos CookieCrumble.

Jeg lavede dem lidt mindre end i opskriften og fik 62 stk. De er fine og lækre,  til trods for at jeg reducerede lidt i smør og sukkermængden i forhold til den oprindelige opskrift.

Sprøde havregrynssmåkager.

Ingredienser:

  • 180 g. sukker
  • 200 g smør
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. groft salt
  • 3½ dl. grovvalsede havregryn
  • 125 g. hvedemel
  • 100 g. mørkt hakket chokolade

Fremgangsmåde:

  • Pisk sukker, smør og æg sammen til en luftig masse.
  • Tilsæt da vaniljesukker, salt og derefter havregryn og mel.
  • Til sidst puttes natron i – kun lige før det hakkede mørke chokolade.
  • Brug en teske til at lave små klatter på bagepladen – de flyder meget ud, så med min størrelse småkager, havde jeg 12 på hver bageplade. Lav godt med luft imellem dem!
  • Bag dem da i 7 minutter ved 200 grader varmluft.
  • De er bløde, når de kommer ud, så vent 5 minutter med at lægge dem over på en bagerist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *