Coleslaw med fenikel og lime

En dejlig variation af den klassiske coleslaw.

Ingredienser:

  • 1 fennikel (ca. 200 g.)
  • 200 g. gulerødder (samme mængde som fennikel)
  • 2 dl. fromage frais
  • 20 g. rørsukker
  • Limesaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Snit fennikel fint enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Put det i en skål. Gem den grønne top!
  • Riv gulerødderne groft ned i skålen.
  • Bland dressing med fromage frais, rørsukker og limesaft samt samt og peber efter smag. Man skal både kunne fornemme det søde og det syrlige – super lækkert.
  • Vend dressing i skålen med grøntsagerne og server eller stil i køleskabet indtil servering.

Energiindhold: ca. 210 kJ pr. 100 g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *