Chokolademousse á la banan

Moussen er rigtig lækker og smager meget af kakao, så den stiller trænger til noget sødt uden at være fyldt med sukker – kun 10 g. sirup. Rigtig lækkert med lidt friske jordbær og mynte som topping.

Opskriften er til 1 portion – svarende til et almindelig ca. 2 dl glas.

Opskriften er fundet hos Twin Food.

Ingredienser:

  • 1½ banan ca. 150 g.
  • 2 spsk. ægte kakaopulver
  • 10 g. lys sirup
  • 0,75 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. mælk
  • Evt. friske jordbær og mynteblade.

Fremgangsmåde:

  • Knæk bananen i lidt mindre stykker og kom den sammen med resten af ingredienserne i en blender (evt. en minihakker, da portionen ikke er så stor).
  • Blend til en cremet masse, som har mousse-agtig konsistens.
  • Tilføj evt. mere mælk, hvis det er nødvendigt.
  • Kom moussen i et glas og pynt med et par friske jordbær, skåret i mindre skiver og lidt mynteblade.

Nyd den, du kan ikke spise mere – den mætter også! 🙂

Energiindhold: ca. 950 kJ inkl.40 g. jordbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *