Skøn og nem forret – kyllingesalat med karrydressing

Ingredienser (1 portion):

  • Ca. 40-50 g. icebergsalat
  • Ca. 30 g. agurk
  • Ca. 30 g. vindruer
  • Ca. 80 g. stegt kyllingfilet skåret i mindre stykker
  • Der kan sagtens kommes mere salat i.

Fremgangsmåde:

Verdens nemmeste fremgangsmåde.

  • Salat, agurk og vindruer snittes/skæres i mindre stykker.
  • Kyllingfiletter skæres i mindre stykker og steges med krydderier på evt. chilikrydderi, salt og peber, indtil de er sprøde og gode. Kylling køler af og kommes i salaten.
  • Karrydressing laves af fromage frais, lidt sukker og lidt lagereddike samt karry efter smag.

Brug den som forret eller lækker frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *