Food from my own kitchen

Grøntsagspaté med perlerug

Mættende og lækker aftensmad fra Klimakogebogen. Ingredienser: 100 g. perlerug eller perlebyg ½ liter grøntsagsbouillon 1 aubergine (ca. 250 g.) eller ...
Læs Mere

Skøn og nem forret – kyllingesalat med karrydressing

Ingredienser (1 portion): Ca. 40-50 g. icebergsalat Ca. 30 g. agurk Ca. 30 g. vindruer Ca. 80 g. stegt kyllingfilet ...
Læs Mere

Chokolademousse á la banan

Moussen er rigtig lækker og smager meget af kakao, så den stiller trænger til noget sødt uden at være fyldt ...
Læs Mere

Coleslaw med fenikel og lime

En dejlig variation af den klassiske coleslaw. Ingredienser: 1 fennikel (ca. 200 g.) 200 g. gulerødder (samme mængde som fennikel) 2 dl ...
Læs Mere

Chocolate Toffee Cookies

Ingredienser (18 kæmpe store eller 38 almindelige, men stadigvæk store): 450 g. mørk chokolade 50 g. smør 4 mellemstore æg 280 ...
Læs Mere

Risotto med granatæble og rucola

Smuk og lækker risotto med granatæble og rucola med inspiration fra Anne Hjernøes "Politikens Grønne Kogebog". Ingredienser: 250 g. risottoris ...
Læs Mere

Bananbrød

Bananerne i frugtskålen skreg på at blive brugt - i et lækkert brød! Det lækreste bananbrød med valnødder - det ...
Læs Mere

Burgerboller med durummel (med dejlige fuldkorn)

Luftige, saftige og til at gabe over. Sådan kan mine burgerboller beskrives. Med en god omgang økologisk fuldkornsdurummel smækket i ...
Læs Mere

Choco Oat Cookies

Lækre og overskuelige. Havregrynssmåkager med chokolade á la Choco Oat Cookies fundet hos CookieCrumble. Jeg lavede dem lidt mindre end i opskriften ...
Læs Mere

Chocolate Raspberry Mousse Cheesecake

Inspirationen til denne kage kommer fra Cheescake Factory i USA, hvor jeg flere gange har fået en kage lignende denne ...
Læs Mere